ANA SAYFA
HİZMETLERİMİZ

CHIP TUNNING

GASS GARAGE

CHIP TUNNING NEDİR?

Chip Tuning işlemi en basit haliyle aracın motor beynindeki (ECU) yazılımın bu iş için yapılmış özel cihazlar tarafından okunarak (Trasdata, New Genius, , Autovei Kess, K-Tag vb.) konusunda uzman operatörlerin bu yazılımı değiştirip, Ecuya kaydedilmiş motor çalışma parametrelerini optimizasyonunu ve yeniden kalibrasyonunun yapılıp düzenlenen araç yazılımının tekrar ecuya yazdırılması işlemine denir.

NELER YAPIYORUZ

Chıp Tunıng İşlemleri Nelerdir?

Aracın ihtiyacı olan ve veya müşterilerimizin isteği doğrultusunda gerçekleştirilen Chip tuning işlemlerimiz: performans artışı, tork artışı, yakıt tasarrufu, dpf-egr çözümleri, scr iptali, hız limiti kaldırma, cat-tva-swirl-dtc çözümleri işlemleri yapılmaktadır. Yapılan işlemlerin ruhsata resmi olarak işlenmesi sağlanmaktadır.

GASS GARAGE

CHIP TUNNING FİYATLARI

Yapılan işlemlerin fiyatı araca, aracın modeline ve yapılacak işlemlere göre değişiklik göstermektedir. Otobüs, kamyon, binek araçlar, motosiklet, marine grubu, tır, dorse grubu, hafif ticari(LCV) , iş makineleri ve tarım araçları tüm araç grupları için chip tuning işlemi gerçekleştirilir.Yapılan işlemler üzerinden fiyatlandırmalar yapılır.

NELER YAPIYORUZ

Aracımda güç ve tork arttırmak, yakıt tasarrufu istiyorum. Ne yapmalıyım ?

Metadiag Bilişim bünyesinde bulundurduğu tecrübeli kadrosu ile aracınıza Türkiye’nin dört bir köşesinde güvenli bir şekilde yaptırabilirsiniz.

Metaecu, Metadiag Ar-Ge ekibinin tamamen kendi bünyesinde geliştirdiği %100 yerli ve milli bir chip tuning dosya hizmetleri platformudur. Sistem ECU (Elektronik Kontrol Ünitesi) yazılım modifikasyonu yapan “Master” profesyonellerden, sadece dosya okuyup, programlama yapan “Slave” kullanıcılarına kadar tüm “modifiyecilere” mükemmel bir hizmet sunmak için geliştirilmiştir.

GALERİ

ONLİNE RANDEVU OLUŞTUR

BİZE ULAŞIN

Sizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Ziyaretiniz ve yaptıracağınız uygulamalar için talep oluşturabilirsiniz. Size en kısa sürede dönüş sağlayacağız.