ANA SAYFA
KURUMSAL

KURUMSAL

Kalitede Sınır Tanımıyoruz

Aracınıza dair her şey için bir numaralı çözüm ortağınız olan GASS Garage’a hoş geldiniz. Üç özelliğe, yani: güvenilirlik, müşteri memnuniyeti ve benzersizliğe odaklanarak size ürün ve hizmetlerimizi en iyi şekilde sunmaya kararlıyız.

Şadan OK tarafından 2023 yılında kurulan GASS Garage, hizmet sektöründe geçen 25 yıllık bir deneyimin ardından daha iyi daha kaliteli ve benzersiz bir deneyim alabileceğiniz bir firma haline getirdik.
İlk başladığında, bizim gibi araba tutkunları ve müzikseverler için en iyi ekipmanı sağlamak için bizleri yoğun araştırma yapmaya sürükledi. Araştırmalar sonucunda sizleri daha iyi hissettirmek için kaliteli ürünü, kaliteli hizmeti benzersiz bir iş yerini sizlere sunuyoruz. Artık Bursa ve çevresindeki tüm illerdeki müşterilere hizmet veriyoruz ve ilginç, uygun fiyata kaliteli, şık, kullanıcı dostu, sürdürülebilir ürünlerin bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz. Ürünlerimizi size sunmaktan zevk aldığımız kadar beğeneceğinizi umuyoruz.

Herhangi bir sorunuz veya yorumunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. ‘Bir Güzellik Yap Kendine’ sloganımızla sizleri kahvemizi içmeye bekliyoruz.

Hızlı & Özenli Çalışma

100%

Zamanında Teslim

100%

Her Detayda Mükemmeli Arayanlar İçin

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Çeşitli araç hizmetlerimizle müşterilerimize geniş bir seçenek sunarız, böylece her ihtiyaca uygun çözümler bulabilirsiniz.

BENZERSİZ ÇÖZÜMLER

25 yılı aşkın bir süredir araç sektöründe faaliyet gösteren deneyimli bir ekibiz. İhtiyaçlarınıza profesyonel yaklaşımımızla çözümler sunarız.

Esnek Kişiselleştirme

Müşterilerimizin özel taleplerine ve isteklerine esneklikle yaklaşır, onların beklentilerini karşılayacak özelleştirilmiş çözümler sunarız.

Lüksü Yeniden Tanımlıyoruz

NASIL ÇALIŞIYORUZ?

Güvenilir hizmet sunmanın yanı sıra kaliteden asla ödün vermiyoruz. Her aşamada yüksek müşteri memnuniyeti sağlayarak uzun vadeli ilişkiler kuruyoruz.

01

RANDEVU OLUŞTUR

Sizi en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Online randevu formunu doldurarak ya da bizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

02

ANALİZ & BENZERSİZ ÇALIŞMA

İstekleriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda, aracın kişiselleştirme veya özelleştirme süreci için bir plan oluşturulur. 

03

ARACINI TESLİM AL

GASS Garage’deki uzman ekip, en son teknoloji ve kaliteli malzemeler kullanarak aracın istenen özelliklerini sağlar.

04

YÜKSEK MEMNUNİYET

Her adımda, müşterilerimize kaliteli hizmet ve profesyonel yaklaşım sunarak, onların beklentilerini karşılamayı amaçlıyoruz.

HAYALİNİZİN ÖTESİNDE BİR DENEYİM

Her müşterimizin aracına özel çözümler üretiyor ve kişiselleştirme konusunda öncü bir rol oynuyoruz.